Vejšplecht týdne: to je blbý, to se bude líbit

5 Úno

Já vždycky studentům říkám, že když chtějí zaujmout média, jednou z cest je bizár a další z cest jsou výzkumy a čísla. A když to spojíte dohromady, tak z toho můžete mít třeba…viz TZ níže. Budu bedlivě sledovat mediální výstupy, tohle má myslím slušný potenciál:

Společnost Mondelēz International dosáhla zápisu do Guinnessovy knihy rekordů s nejvyšším počtem lidí namáčejících ve stejnou chvíli OREO do mléka

Společnost Mondelēz International oznámila, že dosáhla rekordu s nejvyšším počtem lidí namáčejících si ve stejnou chvíli na různých místech světa sušenku OREO do nápoje. Zábavný pokus o rekord proběhl při příležitosti oslav prodejních výsledků za rok 2019, kdy tato značka sušenek dosáhla ročních čistých výnosů ve výši 3,1 miliard amerických dolarů.

Pokus o rekord proběhl 30. ledna v 15:30 našeho času, kdy zaměstnanci společnosti Mondelēz International po celém světě naráz namočili sušenky OREO do mléka v rámci živě vysílané akce. Pokusu se zúčastnili zaměstnanci 55 poboček v celkem 32 zemích a dosáhli tak zápisu nového rekordu do Guinnessovy knihy rekordů s počtem 5 066 lidí namáčejících si sušenku OREO ve stejnou chvíli do nápoje. V České republice se do projektu zapojili pracovníci pražské obchodní jednotky a továrny v Opavě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *