Tohle vstoupí do učebnic

14 Říj

(Foto: Reflex)

Vím, že je to starý, že to proběhlo všude, ale já si to tu musím uložit, protože tohle vstoupí do učebnic. Jsou momenty, kdy by autorizace rozhovoru byla opravdu prospěšná, bohužel když se mluví na kameru a ještě v přímém přenosu, tak žádná šance jak revidovat vlastní blábolení neexistuje. A Mára taky nepomůže.

Já nevím, jaké chyby se staly. Já nevim, kdě je nějaký zásadní problém. My jsme teď přijali nějaké rozhodnutí a já samozřejmě ano, my jsme hygieny odevzdala armáda na ministerstvo zdravotnictví 1. 6. a potom jsem dospěl k názoru, že je potřeba znovu vrátit armádu do hry i s panem Dzurilou. To bylo 27. července, kdy jsem viděl, že na odběrném místě Na Bulovce, že to nefunguje. Takže já myslím, že se v tom angažuju od rána do večera. Nemám žádný pocit, že by sem pochybil. My jsme zkrátka rozhodovali a v březnu někdo přišel s tím matematickým modelem a a a a v srpnu někdo, sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase a ty, který měli přijít, nepřišli. Takže to je podle mě v této fázi zbytečná debata. Já nemám pocit, že by sme dělali něco špatně, nikdo pořádně ten vir, můžeme se bavit, tady je odborník, můžete se zeptat primářů, jak ten vir se chová, a samozřejmě jako umírají lidi. Umíraj lidi s covidem. Mně je to líto….

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/103394/delame-maximum-pro-to-aby-zemrelo-1000-mrtvych-babisova-husakovstina-odhalila-premierovu-bezradnost.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *