JAK V MÉDIÍCH BOJOVAT PROTI LIDSKÉ ŠPÍNĚ ANEB JE PAVEL NOVOTNÝ CESTA?

5 Zář

Co dělat, když se o vás otře takový lidský odpad, jako je neostalinistka Semelová, člověk velebící Gottwalda a relativizující vše, od justiční vraždy Horákové až po komunistickou genocidu? Její plky na vaši firmu, proti kterým lze snést 100 protiargumentů, sice vyjdou v Haló novinách, ale odsud se tyhle bláboly a lži šíří dál. Každá reakce ale zároveň vyvolává nejen další reakci (což by za normálních okolností bylo fajn), ale v tomto případě hlavně legitimizuje existenci někoho, kdo šířící ve velkém svou nenávist.

(Rychlý kontext: soudružka učitelka se ostře pouští do společnosti Scio a jejího šéfa, cítí potřebu diktovat co a jak, o fungujícím projektu se vyjadřuje slovy „tyto úlety je nutno razantně odmítnout“, uznávanou autoritu na vzdělávání nazývá „rádobyodborníkem“ atd. atp. (v rozhovoru se jedná o dvojici otázek / odpovědí „Máme takové učebnice,…“ a „O co konkrétně jde?“)

Takže otázka zní: kopat tyhle lidi do zadku, tak jak možná až v extrémní podobě předvádí Pavel Novotný, protože si tyhle lidi nic jiného nezaslouží, nebo je ignorovat?

http://www.halonoviny.cz/articles/view/54178635

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *